Nimenhuuto marker

Arkitottiksen pentutreenit torstaisin klo 17:30-18:15 ” Koulutus on siis pennuille joten, koulutuskin on sen mukaista. Keskitymme pääasiassa kontaktiharjoituksiin, pentua totutetaan koulutuskentällä toimimiseen ja pentujen oman keskittymiskyvyn mukaan häiriön alla toimimiseen. Tätä ovat mm. erilaisten perusasioiden harjoitteleminen kuten istu, maahan, paikallaolo, luoksetulo sekä mikä tärkeintä pennuille, leikkiminen. Unohtamatta sitä kontaktia :) Varatkaa pennuille mukaan mielellään jotain hyvää makupalaa, sellaista mikä on normaalista poikkeavaa ja riittävän tuoksuvaa ja maistuvaa sekä riittävän pieniksi paloiksi paloiteltuna. Ensimmäisellä kerralla ei kannata odottaa mahtavaa yhteistyötä, häiriötä on varmasti pienelle pennulle sen verran mutta hyvä makupala auttaa tässä asiassa. Jos haluaa varmistaa makupalojen kiinnostavuutta, pentuja ei kannata ruokkia juuri ennen kurssia vaan vasta sen jälkeen. Myös joku pennun mielestä hyvä lelu (patukka, narupallo, räsyrätti ym) on hyvä olla, se on saalisviettiselle pennulle usein parempi jopa kuin makupala. Tämä lelu, mitä käytetään kurssilla, on hyvä olla sellainen, että se on pennun saatavissa aina vain yhdessä leikkiessä, ei aina lattialla lojuva, näin se on mielenkiintoisempi kuin aina saatavilla oleva lelu”

Saavuthan paikalle ajoissa, käytä koirasi tarpeillaan ennen koulutuksen alkua ja taukojen aikana. Koulutuskenttä ei ole koirien vessa, pidä kakkapusseja mukana ja korjaa kakat heti mikäli vahinkoja sattuu. Varaa koiralle mukaan lelu ja makupaloja, pieniä ja pehmeitä, erikoisherkkuja mitä ei välttämättä muulloin saa. Mukaan on hyvä myös varata vettä ja vesikuppi.

Pennulla on hyvä olla tavallinen panta tai valjaat ja tavallinen hihna, ei flexiä.

Varaa mukaasi iloinen mieli ja säänmukainen vaatetus.
Edellyttää Juvan kennelkerhon jäsenyyttä ja ilmoittautumisen kalenterin kautta. Ilmoittaudu kalenteriin treenipäivänä klo 16 mennessä, treenit pidetään mikäli 5 ilmoittautunutta, treenejä ei pidetä mikäli lämpömittari näyttää yli +23. Treenien perumisesta ilmoitetaan aina kalenterissa ja kerhon facebook sivuilla.

Huom!! ILMOITA TULOSTASI KERHON KALENTERIN KAUTTA
http://juvankoiraharrastajat.nimenhuuto.com/calendar/monthly target=_"blank"
Klikkaa treeni kalenterista auki ja kirjoita etunimesi kohtaan ilmoita joukkueen ulkopuolinen henkilö jonka jälkeen paina kohtaa lisää ilmoittautuminen.

Jäsenmaksu 2019; Henkilöjäsen 15 e, nuoriso tai perhejäsen 8 e.
Maksa maksu Juvan kennelkerhon tilille Juvan Osuuspankki IBAN FI34 5088 0040 0330 23
Kirjoita viestikenttään: Jäsenmaksu 2019 ja ketä maksu koskee.

Nähdään koulutuskentällä torstaina

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Ilmoittautumiset

7
Jasmin L Marjo O Sirkka P Hanne A Emmi Sari H Pia Puttonen
0
Ei ketään
32
Katariina K Kirsi R Anu H Lotta L Elviira Jonna J Marja-Liisa K Hanna Outi S Sanna K Teija K Soile P Hanne M Niina K Petra P Satu H Paula V Arja I Eeva-Liisa V Jaana V Pia Pirjo L Emmi M Tanja P Eija P Riikka V Laura H Merja Maria K Mira M Maiju K Pike

Kommentoi...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Tilastot

Harrastaja 0 0
Koulutusohjaaja 3 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 4
Yhteensä In 7 Out 0
Edellinen / Seuraava In Out
Agility Ti 3.9. klo 17:00 1 1
Rallytok Ke 4.9. klo 18:00 1 3
Toko To 5.9. klo 17:30 7 0
Toko To 5.9. klo 17:30 8 0
Agility Pe 6.9. klo 17:30 2 0

Näytä kaikki tapahtumat