Arkitottis klo 17:30-18:30 Osallistuminen edellyttää Juvan kennelkerhon jäsenyyttä ja ilmoittautumisen kalenterin kautta. Ilmoittaudu kalenteriin treenipäivänä klo 15 mennessä, treenit pidetään mikäli 5 ilmoittautunutta, treenejä ei pidetä mikäli lämpömittari näyttää yli +23. Treenien perumisesta ilmoitetaan aina kalenterissa ja kerhon facebook sivuilla.

Treeneissä opetellaan erilaisia arjen taitoja.

http://juvankoiraharrastajat.nimenhuuto.com/calendar/monthly target=_"blank"
Huom, treenit pidetään mikäli viisi ilmoittautunutta. Ohjaajina vuorottelevat Jasmin Lehtiö, Marjo Oinonen, Anu Tamminen ja Pia Jääskeläinen. Tervetuloa mukaan!

Emmi M Anu T Hanne A Sari P Jasmin H Johanna p
Merja