kuljuntien koirakenttä,

Agilitytreenit klo 18-20
Agilityn alkeiskurssin käyneille tai lajia pidempään harrastaneille. ohjaamassa Pirjo Lyytikäinen.
Ilmoittaudu kalenteriin.
AGILITYESTEIDEN KÄYTÖN YHTEISET PELISÄÄNNÖT ja
AGILITYN TREENIMAKSUT Juvan Kennelkerhon jäsenille vuonna 2019
Jotta treenaaminen olisi tasapuolista kaikille kerhon jäsenille, on laadittu yhteiset pelisäännöt. Tutustuthan näihin pelisääntöihin ennen omia treenejäsi.
Agilitytreenien Treenimaksu on 30€/vuosi (jäsenmaksu 15€/vuosi). Poikkeuksena säännöllisesti agilitytreenejä vetävät ohjaajat, joilta ei peritä treenimaksua. Treenimaksu koskee niin omatoimitreenaajia kuin ryhmissä treenaajia. Ohjattuihin ryhmätreeneihin sekä omatoimitreeneihin on oikeus Juvan kennelkerhon jäsenillä, jotka ovat alkeiskurssin käyneitä tai aiemmin lajia harrastaneita. Agilitylisenssin haltijoille suosittelemme Juvan kennelkerhon seuraedustusta. Vierasta seuraa edustavilta kerhon jäseniltä edellytämme kerhon talkoisiin osallistumista sekä treenimaksun maksamista.
Treenimaksun voit maksaa kerhon tilille: FI34 5088 0040 0330 23
Kirjoita viestikenttään: Agility kausi 2019 ja oma nimesi,
toimita kuitti sähköpostilla osoitteeseen agility@juvankennelkerho.com
Omatoimitreenit:
Varustekopin avain on vain koulutusohjaajilla. Muut harrastajat saavat avaimen ja esteet käyttöönsä varaamalla 2 päivää etukäteen s-postilla agility@juvankennelkerho.com !
Omatoimitreeneihin on oikeus
o agilityn koulutusohjaajilla
o treenimaksun maksaneilla seuran jäsenillä jotka ovat lajia jo harrastaneet (tree-nimaksu 30€/vuosi, jäsenmaksu 15€/vuosi)
o omaa seuraa edustavilla ja/tai
o ryhmässä treenaavilla koirakoilla (edellytetään kerhon jäsenyyttä)
o jos olet jäsen, mutta edustat toista seuraa etkä sitoudu vetämään treenejä pe-rimme treenimaksun sekä velvoitamme osallistumaan kerhon talkoisiin
Koulutuskenttä on iltaisin ensisijaisesti varattu ryhmätreeneille. Omatoimitreenit päiväsaikaan tai viikonloppuisin. Tarkistathan kalenterista ennen varausta että kenttä on vapaa.
Jokainen esteiden käyttäjä on vastuussa että esteet ovat samassa kunnossa treenien jälkeen kuin ennen treenejä. Jos jotain sattuu, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.
Jotta agilityesteiden käyttö olisi turvallista, niiden käyttö on sallittua vain lajia tunteville ja sitä ennestään harrastaneille. Osaamaton treenaaminen esteillä (varsinkin kon-taktiesteillä) voi olla vaaraksi koiralle tai hajottaa esteet. Tutustu kontaktiesteiden käyttöohjeisiin ennen niiden käyttöä!!!
Juvan kennelkerhon tapahtumat ja treenit ovat etusijalla varauksia tehdessä. Seuralla on etuoikeus esteiden käyttöön seuran tapahtumissa tai tapahtumissa, joissa se on mukana/yhteistyökumppanina.
Avaimen saatuasi käyttöösi olet hyväksynyt yllämainitut ehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä.
Hauskoja treenejä 
Agilityn koulutusohjaajat ja Juvan kennelkerhon hallitus

Pirjo L Merja
Ei ketään