Arkitottis torstaisin klo 18-19 Osallistuminen edellyttää Juvan kennelkerhon jäsenyyttä ja ilmoittautumisen kalenterin kautta. Ilmoittaudu kalenteriin treenipäivänä klo 16 mennessä, treenit pidetään mikäli 5 ilmoittautunutta, treenejä ei pidetä mikäli lämpömittari näyttää yli +23. Treenien perumisesta ilmoitetaan aina kalenterissa ja kerhon facebook sivuilla.

Treeneissä opetellaan erilaisia arjen taitoja.

Huom, treenit pidetään mikäli neljä ilmoittautunutta. Ohjaajina vuorottelevat Jasmin Lehtiö, Sirkka Pylkkänen, Marjo Oinonen, Anu Tamminen ja Pia Jääskeläinen. Tervetuloa mukaan!

Marjo O Kristiina
Merja